«ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТОРГІВЛІ,
КАФЕ, БАРІВ ТА РЕСТОРАНІВ»
+38 (050) 332 77 36
+38 (067) 823 09 91
ultimateweb@ukr.net
м. Луцьк
вул. Карбишева, 5

Каталог

© 2006-2018 «ХолодТехСервіс»

Обладнання для фаст-фудів: різновиди та призначення

Сфера швидкого харчування – це досить перспективна галузь ресторанного бізнесу, адже разом з невпинним ритмом життя зростає і необхідність економії часу у щоденній рутині. Поширеною є проблема, коли за купою буденних справ зовсім не залишається часу на те, щоб повноцінно пообідати. На допомогу приходять так звані заклади швидкого харчування, де можна досить швидко отримати щось справді смачне та поживне. Це справжнє спасіння для тих, хто постійно у русі та чий день розписаний буквально похвилинно.

Для власників таких закладів це особливі перспективи для розвитку, адже на сьогоднішній день існує безліч спеціального обладнання, що дозволяє розширити асортимент. Якщо ж раніше фаст-фуд асоціювався переважно з хот-догами та бургерами, то сьогодні список страв, які можна приготувати досить швидко, практично безмежний.

 

Види обладнання для закладів швидкого харчування




Які ж бувають різновиди обладнання для фаст-фуду? Які з них найбільш поширені в Україні та на що звертати увагу в процесі вибору? Пропонуємо вам розглянути детальніше у цій цікавій статті нашого блогу.

Апарати для хот-догів. Цей вид обладнання – номер один за популярністю як серед рестораторів, так і гостей закладів. На сьогоднішній день існує безліч різновидів такого обладнання, які дозволяють підігрівати як сосиску, так і булочку. Одним з підвидів є апарат для корн-догу, за допомогою якого можна приготувати традиційну американську страву.

Грилі. Хіба ж знайдеться хтось, хто не полюбляє смачнючих страв з грилю? Ароматна сосиска, соковитий шмат м’яса, пряні овочі – ось далеко не весь список смаколиків, які кожному до душі. Для закладів, що спеціалізуються на фаст-фуді, замовляють як контактні, так і роликові грилі, кожен з яких володіє певними особливостями. Перші призначені для приготування паніні, м’ясних страв, риби та інших делікатесів, які вимагають двостороннього обсмаження. Другі використовуються переважно для смажіння сосисок, коли необхідно рівномірно просмажувати продукт відразу зі всіх сторін.

Фритюрниці. Овочі, риба та м'ясо фрі – це ще одна улюблена страва любителів фаст-фуду. Хрусткі шматочки у паніровці дозволяють швидко насититись, не очікуючи улюбленої страви годинами. Приготування відбувається шляхом занурення продуктів у резервуар з олією, де вони швидко обсмажуються зі всіх сторін, отримуючи при цьому хрустку скоринку.

Електрошашличниці – чудова ідея для любителів смачного шашличку. Таке обладнання доволі компактне і не вимагає додаткових джерел вогню для рівномірного просмажування м’яса. Для обладнання заклад громадського харчування можна обрати устаткування різної потужності в залежності від масштабів та планової кількості гостей.

Млинниці. Це універсальний варіант обладнання, що знайде своїх прихильників будь-де, адже млинець можна наповнити будь-якими продуктами за смаком: солодкою начинкою, фруктами, солоним сиром, а також м’ясом за смаком.

 

Замовити обладнання для фаст-фуду у каталозі «ХолодТехСервіс»

Вам пощастило стати власником закладу швидкого харчування? Тоді вам неодмінно слід укомплектувати кухню професійним обладнанням, що дозволить досить швидко готувати безліч страв для ваших гостей. Обрати та замовити таке можна на сторінках нашого онлайн-каталогу, де ми пропонуємо вашій увазі різноманітні прилади для закладів різної специфіки та з різноманітними виробничими потужностями. Запрошуємо вас до огляну нашого онлайн-каталогу, де можна здійснити вибір як самостійно, так і з допомогою наших професійних консультантів.

Дайте вашому бізнесу друге дихання, придбавши якісне професійне обладнання для фаст-фудів у компанії «ХолодТехСервіс»!

Cтатті та новини
Обладнання для фаст-фудів: різновиди та призначення
Сфера швидкого харчування – це досить перспективна галузь ресторанного бізнесу, адже разом з невпинним ритмом життя зростає і
ДЕТАЛЬНІШЕ
Ресторанне та торгове обладнання для магазинів та закладів громадського харчування
Надаєте перевагу якісному обладнанню для вашого закладу громадського харчування або ж магазину? Це правильне рішення, адже за
ДЕТАЛЬНІШЕ
Як доглядати за роликовим грилем: поради для ресторану фаст-фуд
Сучасний ритм життя – неймовірно шалений. Світ не стоїть на місці, і з появою інноваційних технологій зростає і необхідність бути
ДЕТАЛЬНІШЕ
Всі статті та новини