Гриль – це стандартне теплове обладнання для сфери торгівлі, а також закладів громадського харчування, що дозволяє особливим чином обсмажити продукти і надати їм неповторного аромату. Ті, хто хоч раз куштував страви з грилю, погодяться, що досягнути такого результату за допомогою звичайного смажіння або ж іншого способу теплової обробки просто неможливо.
На сьогоднішній день існує безліч видів грилів, серед яких особливою популярністю користується контактний, або ж прижимний гриль, конструкція якого передбачає дві аналогічних за розміром, формою та виглядом частини, що мають ребристу поверхню. На одну з них кладеться страва, така як паніні, хот-дог, шаурма, сендвіч, або ж посто овочі, м'ясо чи риба. Інша частина притискає покладену на нижню плиту їжу, таким чином стискаючи її. В результаті страва просмажується всього за 2-3 хвилини, набуваючи хрусткої скоринки та характерних грилю поздовжніх смужок.
Якщо ж ви прийняли рішення запропонувати гостям вашого магазину, бару, ресторану, кафе або іншого закладу торгівлі чи громадського харчування страви, приготовані в результаті теплової обробки контактним грилем, тоді ласкаво просимо у цю рубрику. Тут ви знайдете найкраще професійне обладнання за цілком доступними цінами, що будуть до смаку як власникам малого, так і великого бізнесу.
Замовляючи наше обладнання, ви отримуєте гарантії якості, а також професійне консультування з приводу його використання та догляду за ним. Обирайте найкраще від «ХолодТехСервіс», щоб запропоновані вами страви вражали неповторним смаком.