«ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТОРГІВЛІ,
КАФЕ, БАРІВ ТА РЕСТОРАНІВ»
+38 (050) 332 77 36
+38 (067) 823 09 91
ultimateweb@ukr.net
м. Луцьк
вул. Карбишева, 5

Каталог

© 2006-2018 «ХолодТехСервіс»

Як доглядати за роликовим грилем: поради для ресторану фаст-фуд

Сучасний ритм життя – неймовірно шалений. Світ не стоїть на місці, і з появою інноваційних технологій зростає і необхідність бути залученим до різноманітних процесів. Часу на ведення домашнього господарства, в чому числі і на приготування смачних домашніх страв досить часто просто не вистачає. Помічними стають заклади громадського харчування, де можна поласувати смачними стравами за доступною ціною. Одним з таких являються кафе чи ресторани фаст-фуд.

Фаст-фуд – це улюблена їжа дорослих та малюків. Ще б пак, адже приготування відбувається за лічені хвилини, а смак просто вражає смакові рецептори. Окрім цього, це дуже зручно. Лише уявіть: ви поспішаєте на роботу, і часу на повноцінний сніданок зовсім не залишається. На порятунок приходить заклад швидкого харчування, де ви можете замовити щось у відповідності до смаку та взяти придбане з собою. Саме тому ресторани типу фаст-фуд, яскравим прикладом якого являється McDonalds, користуються такою шаленою популярністю у всьому світі.

 

Якісне та доглянуте обладнання для хот-догів – успіх будь-якого ресторану фаст-фуд




Відкриття ресторану фаст-фуд неодмінно пов’язане з процесом ретельного приготування, важливою частиною якого являється підбір хорошого обладнання. Звичайно ж, для приготування різних страв використовуються найрізноманітніші кухонні прилади, але ми пропонуємо вам сьогодні розглянути один з найпоширеніших варіантів – роликові грилі.

Роликовий гриль - сучасне обладнання для приготування хот-догів, а саме для підсмажування смачної сосиски. Не дивлячись на простоту користування цей вид грилю потребує правильного догляду, що забезпечить йому довготривале безперебійне функціонування та приготування сосисок високої якості.

Що ж важливо знати про цей апарат? Насправді зовсім небагато. Найважливіше – обов’язковий щоденний догляд. Тобто щодня після закінчення роботи закладу роликовий гриль потребує належного очищення. Для цього непотрібно спеціальних миючих засобів. Достатньо губки, якою важливо протерти ролики. Зробити це просто, ввімкнувши гриль без продуктів харчування на ньому. Очищення відбувається протиранням вологою губкою (можна з миючим засобом) рухомих частин. Після цього вийміть піддон та ретельно промийте його. Як правило, на ньому скупчується велика кількість жиру від просмажування сосисок.

У процесі роботи важливо належним чином класти та знімати продукти харчування. Для цього краще всього використовувати дерев’яні чи пластикові столові прибори. В іншому випадку при користуванні металевими ложками чи виделками поверхня роликів може бути пошкоджена. Завдяки цілісності поверхні сосиски не прилипатимуть і помірно просмажуватимуться.

З цієї ж причини не рекомендується використовувати жорсткі губки та інші засоби для очищення, адже покрита тефлоном чи іншим матеріалом поверхня повинна залишатись ідеальною для подовження терміну експлуатації.

 

Замовити апарат для приготування хот догів (роликовий гриль) в каталозі «ХолодТехСервіс»


Якщо у вас все ще немає роликового грилю у закладі швидкого харчування, рекомендуємо вам замовити цю чудову новинку, щоб пропонувати гостям кафе чи ресторану смачні хот-доги та збільшити прибуток. Обрати потрібну модель, а також здійснити замовлення ви можете прямо на сторінках нашого онлайн-каталогу. Саме в «ХолодТехСервіс» ви знайдете найрізноманітніші варіанти грилів, що підходять для закладів різних масштабів.

Переходьте до огляду та обирайте найкраще!

Cтатті та новини
Як доглядати за роликовим грилем: поради для ресторану фаст-фуд
Сучасний ритм життя – неймовірно шалений. Світ не стоїть на місці, і з появою інноваційних технологій зростає і необхідність бути
ДЕТАЛЬНІШЕ
Холодильні вітрини для магазинів: типи та призначення
Відкриття будь-якого магазину незалежно від його розмірів – це завжди велика відповідальність. Окрім пошуку приміщення та замовлення
ДЕТАЛЬНІШЕ
Як уникнути здуття електричної конфорки?
При експлуатації електричних плит найбільш частою проблемою є відсутність нагріву поверхні конфорки. Основною причиною цієї проблеми
ДЕТАЛЬНІШЕ
Всі статті та новини