«ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТОРГІВЛІ,
КАФЕ, БАРІВ ТА РЕСТОРАНІВ»
+38 (050) 332 77 36
+38 (067) 823 09 91
ultimateweb@ukr.net
м. Луцьк
вул. Карбишева, 5

Каталог

© 2006-2018 «ХолодТехСервіс»

Холодильні вітрини для магазинів: типи та призначення

Відкриття будь-якого магазину незалежно від його розмірів – це завжди велика відповідальність. Окрім пошуку приміщення та замовлення товарних пропозицій, що будуть до смаку споживачеві, процес включає в себе багато інших складових, що покликані забезпечити бізнесу процвітання та фінансовий успіх. До таких належить підбір професійного персоналу, а також обладнання точки продажу необхідним устаткуванням, яке допоможе підтримувати гігієну у приміщенні, а також гарантуватиме свіжість продукції. Особливу роль у торгівельній сфері відіграє якість холодильних приладів, у яких зберігатимуться продукти харчування.

Холодильне обладнання – це необхідність, адже саме від того, наскільки належно зберігаються товарні пропозиції, залежить успіх вашого магазину у вигляді кількості споживачів, а також їх здоров’я. Незалежно від того, яка пора року на вулиці, всі продукти харчування мають свою оптимальну температуру зберігання.

Інше питання – як же саме обрати холодильне обладнання, що буде ідеальним саме для вашої торгової точки? Які моделі відповідатимуть всім вашим запитам та побажанням? Саме для того, щоб допомогти вам визначитись, ми підготували статтю, що дасть відповідь на ці питання.

 

Як обирати холодильне устаткування для магазину




Ринок обладнання для охолодження та зберігання продуктів харчування без сумніву тішить різноманітністю пропозицій. Насправді, обрати не так важко. Варто лише розуміти різницю між основними типами холодильного устаткування та їх призначенням. Ми пропонуємо вашій увазі загальний огляд основних видів обладнання, які неодмінно знадобляться вашому бізнесу.

Першим критерієм, за яким можна диференціювати холодильні вітрини, являється їх призначення. Вирізняють пристінні, гастрономічні, кондитерські та морозильні вітрини.

Пристінні, як правило, використовуються для демонстрації молочної продукції.

Гастрономічні можуть зберігати у собі мясні та рибні продукти. В останньому випадку вітрина зазвичай наповнюється льодом для належного зберігання охолодженої риби.

Кондитерські використовуються для демонстрації різноманітних десертів, що вражають своїм привабливим виглядом та спонукають до покупки.

Морозильні вітрини застосовуються у тих магазинах, де пропонується продукція в замороженому вигляді.

Наступний критерій – це ступінь охолодження. За ним можна вирізнити універсальні, середньо- та низькотемпературні вітрини. Перші – ідеальний варіант для зберігання м’ясних продуктів, другий – для майже всіх типів продуктів харчування, що вимагають охолодження, останній – для товарів, що потребують заморозки або зберігання при мінусових температурах.

Ще одним важливим критерієм являється тип охолодження. Сучасні виробники випускають обладнання з природнім та примусовим охолодженням. В основі природнього лежить підлаштування під оптимальну температуру приміщення, примусового – підтримання стабільної температури, встановленої продавцем, всередині вітрини.

 

Купити холодильне обладнання в онлайн-каталозі «ХолодТехСервіс»




Ми сподіваємось, що цей коротенький огляд основних типів холодильних вітрин допоможе вам зорієнтуватись, в якому напрямку слід рухатись у процесі обрання холодильного обладнання. Окрім цього, ви завжди можете звернутись до нас за консультацією або ж прийняти рішення самостійно, обравши якісне устаткування зі сторінок нашого онлайн-каталогу. Переходьте прямо зараз і обирайте!

Перетворіть ваш бізнес на успішний інструмент, замовивши найкраще обладнання для охолодження продуктів у компанії «ХолодТехСервіс».
Cтатті та новини
Як доглядати за роликовим грилем: поради для ресторану фаст-фуд
Сучасний ритм життя – неймовірно шалений. Світ не стоїть на місці, і з появою інноваційних технологій зростає і необхідність бути
ДЕТАЛЬНІШЕ
Холодильні вітрини для магазинів: типи та призначення
Відкриття будь-якого магазину незалежно від його розмірів – це завжди велика відповідальність. Окрім пошуку приміщення та замовлення
ДЕТАЛЬНІШЕ
Як уникнути здуття електричної конфорки?
При експлуатації електричних плит найбільш частою проблемою є відсутність нагріву поверхні конфорки. Основною причиною цієї проблеми
ДЕТАЛЬНІШЕ
Всі статті та новини