«ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТОРГІВЛІ,
КАФЕ, БАРІВ ТА РЕСТОРАНІВ»
+38 (050) 332 77 36
+38 (067) 823 09 91
ultimateweb@ukr.net
м. Луцьк
вул. Карбишева, 5

Каталог

© 2006-2018 «ХолодТехСервіс»


Слайсери


Слайсер Celme GE 300
Артикул: 0056
Розмір: 480х600х44
Вага: кг.
Ціна:
0.00 грн.
Слайсер Celme FA 250 CE
Артикул: 0055
Розмір: 410х520х380
Вага: кг.
Ціна:
0.00 грн.
Слайсер Celme FA 220 CE
Артикул: 0053
Розмір: 370х460х380
Вага: кг.
Ціна:
0.00 грн.
Слайсер FROSTY 220
Артикул: 011
Розмір: 520х460х380
Вага: кг.
Ціна:
0.00 грн.
Слайсер FROSTY 250
Артикул: 010
Розмір: 520x460x380
Вага: кг.
Ціна:
0.00 грн.
Слайсер FROSTY 275
Артикул: 013
Розмір: 570х460х400
Вага: кг.
Ціна:
0.00 грн.
Слайсер FROSTY 300
Артикул: 012
Розмір: 630х530х460
Вага: кг.
Ціна:
0.00 грн.
Слайсер Liloma 220
Артикул: 0049
Розмір: 520х460х380
Вага: кг.
Ціна:
0.00 грн.
Слайсер Liloma 250
Артикул: 0050
Розмір: 520х460х380
Вага: кг.
Ціна:
0.00 грн.
Слайсер Liloma 275
Артикул: 0052
Розмір: 580х300х540
Вага: кг.
Ціна:
0.00 грн.

Професійні слайсери – швидке нарізання будь-яких продуктів

Промислові слайсери допоможуть вам швидко та чисто, не витрачаючи багато часу, нарізати продукти. Слайсери швидко та просто зробити нарізку м'яса, риби, сиру, фруктів або овочів. Приміром, для нарізання палки сиров'яленої ковбаси скибками товщиною 1 мм за допомогою ножа потрібно 6-8 хвилин. За допомогою слайсера швидкість нарізання збільшується в тири рази.

Найкращі скиборізки виконані з ножами з нержавіючої сталі, тому вони з часом не іржавіють. Більшість слайсерів оснащені перемикачем, що регулює товщину нарізання, завдяки чому ви можете швидко налаштувати вашу машинку для будь-яких продуктів.

Вибір професійного слайсера для вашої кухні

Професійні слайсери частіше використовуються в pecтopaнax, пpодуктoвиx мaгaзинax та подібних місцяx, але останнім часом вони почали захоплювати й домашні кухні. Насамперед скиборізки відрізняються типом керування: aвтoмaтичний; пoлуaвтoмaтичний; пoвністю мexaничний. Фахівці радять пo можливості придбати декілька cлaйcepів pізниx видів. Toді ви будете мати можливість легко робити скибки будь-яких пpoдуктів. Ha великиx підприємствах зазвичай встановлюють aвтoмaтичні cлaйcepи, керування якими здійснюється за рахунок cпeціaльниx пpoгpaм. Пoлуaвтoмaтичні скиборізки користуються особливою пoпуляpністю порівняно з іншими типами.

Потужні моделі слайсерів оснащені двигунами з автоматичним охолодженням, що дозволяє йому працювати безперервно протягом 8-10 годин. Вони підійдуть для великих виробництва або ресторанів, які потребують постійного та швидкого нарізання продуктів. Скиборізки з тефлоновим лезом застосовуються для нарізання твердих сортів сиру – тефлон запобігає його прилипанню до ріжучого диску, збільшуючи якість та швидкість нарізання. Також слайсери комплектуються лезами з насічками для нарізання хліба. Насічки запобігають розкришуванню хліба під час нарізання.

При виборі скиборізки варто звернути увагу на моделі з самозаготрювальним механізмом, що дозволяє у визначений час легко нагострити диск-лезо та продовжити нарізання продуктів. Найпопулярніші моделі оснащені лезами з діаметром 275-300 мм. Для безпеки під час роботи диск-лезо закрите захисним кожухом.

Апарат оснащений гумовими ніжками, що перешкоджають слайсеру рухатися на поверхні, де вона стоїть. Великі, інтуїтивно зрозумілі кнопки керування допомагають легко та комфортно працювати з пристроєм.

Купити скиборізку у Холодтехсервіс

У Холодтехсервіс ми намагаємося, щоб у вас завжди було багато варіантів вибору обладнання для торгівлі, барів, ресторанів, кафе. Тому, якщо ви шукаєте механічне обладнання, в Холодтехсервіс ви знайдете те, що підходить саме для ваших потреб. На усі слайсери ми надаємо гарантію, виконуємо сервісне та технічне обслуговування, відправляємо по усій країні транспортними компаніями.

Cтатті та новини
Як доглядати за роликовим грилем: поради для ресторану фаст-фуд
Сучасний ритм життя – неймовірно шалений. Світ не стоїть на місці, і з появою інноваційних технологій зростає і необхідність бути
ДЕТАЛЬНІШЕ
Холодильні вітрини для магазинів: типи та призначення
Відкриття будь-якого магазину незалежно від його розмірів – це завжди велика відповідальність. Окрім пошуку приміщення та замовлення
ДЕТАЛЬНІШЕ
Як уникнути здуття електричної конфорки?
При експлуатації електричних плит найбільш частою проблемою є відсутність нагріву поверхні конфорки. Основною причиною цієї проблеми
ДЕТАЛЬНІШЕ
Всі статті та новини