Професійна овочерізка дозволяє не лише у декілька разів пришвидшити процес приготування їжі у закладах громадського харчування, але й допомагає покращити їх якість. Це особливо важливо у кафе, ресторанах, їдальнях та інших закладах, де в меню передбачене приготування найпопулярніших страв – картоплі фрі та салатів. Овочерізка швидко та якісно наріже овочі соломкою, пластинками, кубиками, і при цьому заощадити робочий час працівників кухні.
При виборі овочерізки слід насамперед визначитися з тим, які функції вона має виконувати в процесі роботи. Деякі промислові моделі поєднують в собі овочерізку та машину для протирання, яка швидко перетирає продукти до потрібної консистенції. Варто також звернути увагу на комплектацію: в залежності від потреб вашого закладу, обирайте машинку з дисками-насадками, що виконують різні види роботи.
Для елeктpичниx пpoфecійниx oвoчерізок важливо, щоб у процесі роботи вони не вібрували. Для цього в кoнcтpукції кopпуca передбачені елементи для закріплення на поверхнях. Кopпуc тaкoгo обладнання відрізняється oтличaeтcя стійкістю, апарат не перекинеться під час роботи.
За способом нарізання продуктів професійні овочерізки поділяються на роторні, дискові та пуансонні. Завдяки деяким особливостям, дискові овочерізки користуються найбільшим попитом та популярні для промисловів масштабів приготування їжі.
В інтернет-магазині Холодтехсервіс ви можете купити професійну овочерізку з доставкою по Луцьку та Україні. На усе механічне обладнання ми надаємо гарантію 12 місяців, а також здійснюємо його підключення та налаштування, гарантійне та сервісне обслуговування. Телефонуйте нашим фахівцям, і вони з радістю нададуть вам рекомендації щодо вибору обладнання для успішної роботи вашого закладу.