«ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТОРГІВЛІ,
КАФЕ, БАРІВ ТА РЕСТОРАНІВ»
+38 (050) 332 77 36
+38 (067) 823 09 91
ultimateweb@ukr.net
м. Луцьк
вул. Карбишева, 5

Каталог

© 2006-2018 «ХолодТехСервіс»


Комерційне електромеханічне обладанання – запорука успіху закладу харчової промисловості

Професійне механічне обладанання для харчової промисловості дозволяє у декілька разів підвищити та прискорити процес очищення, нарізання та змішування харчових продуктів. Якщо ви – власник ресторану, кафе, ідальні або піцерії з великою кількістю відвідувачів, вам просто необхідно придбати електричні апарати для того, щоб ваш персонал мав можливість готувати швидше та більше, тим самим обслуговувати більшу кількість клієнтів.

Види професійного механічного обладнання

Для продуктивної роботи підприємства харчової промисловості, кафе, бару чи ресторану необхідні наступні прилади:

1. Слайсери. Якісно та швидко нарізають різноманітні продукти – рибу, м'ясо, тверді сири, фрукти, тощо.

2. Міксери. Легко та бездоганно зіб'ють крем, вершки, майонез, перемішають фарш, тісто.

3. М’ясорубки. Якісно та швидко перемелють великe кількість будь-якого м'яса.

4. Картоплечистки. Прискорять процес чищення картоплі та інших овочів у декілька разів.

5. Овочерізки. Швидко, чисто та якісно наріжуть овочі соломкою, дрібними чи великими кубиками, скибками.

6. Преси макаронні. Замішують та готують пасту, макарони, домашню локшину за індивідуальною рецептурою втричі швидше за кухаря.

7. Тістоміси. Приготують тісто будь-якої густини та складу, пришвидшуючи та полегшуючи роботу персоналу.

8. Тісторозкатки професійні. Незамінне обладнання для виробництва чебуреків, піци, пельменів, блинчиків та інших виробів з тіста.

9. Хліборізки. Наріжуть хліб та булки акуратними однаковими скибочками.

10. Ковбасні шприци. Допоможе у виготовлені свіжих апетитних ковбасок у м'ясних цехах, рестораціях, їдальнях, кафе, магазинах.

Купити електромеханічне обладнання для ресторану, їдальні, торгівлі в Луцьку

B кaтaлoзі інтернет-магазину Холодтехсервіс знайдеться все необхідне для закладів торгівлі та громадського харчування – механічне, холодильне, теплове обладнання, тощо. До кожного клієнта ми знаходимо індивідуальний підхід, щоб співпраця була плідною та взаємовигідною.

Усі види електромеханічного обладнання розроблені відповідно до міжнародних стандартів якості. На кожний апарат ми надаємо гарантію, здійснюємо гарантійне та сервісне обслуговування, а також виконуємо встановлення та налаштуванння.

Телефонуйте – ми завжди готові допомогти та проконсультувати щодо вибору та функціоналу механічного обладнання для кухні або переробного цеху.

Cтатті та новини
Як доглядати за роликовим грилем: поради для ресторану фаст-фуд
Сучасний ритм життя – неймовірно шалений. Світ не стоїть на місці, і з появою інноваційних технологій зростає і необхідність бути
ДЕТАЛЬНІШЕ
Холодильні вітрини для магазинів: типи та призначення
Відкриття будь-якого магазину незалежно від його розмірів – це завжди велика відповідальність. Окрім пошуку приміщення та замовлення
ДЕТАЛЬНІШЕ
Як уникнути здуття електричної конфорки?
При експлуатації електричних плит найбільш частою проблемою є відсутність нагріву поверхні конфорки. Основною причиною цієї проблеми
ДЕТАЛЬНІШЕ
Всі статті та новини